Mangler du en maler i Randers?

Der tilbydes selvfølgelig råd og vejledning med hensyn til, hvad den bedste løsning på lige netop dit behov er. Vi har mange års erfaring, og kan tilbyde hjælp til alverdens malerprojekter. Har du et sæt gamle havemøbler du er træt af, men som du ikke nænner at smide ud fordi de egentlig ikke fejler noget? Vi behandler dem med træbeskyttelse og maler dem, så de igen kan stå fremme, i stedet for gemt væk i skuret. Skal I have malet et nyt barneværelse, men er tiden ved at være knap? Vi får det færdigt i en fart, så I ikke behøver at tænke på dette også. Er I i gang med en større ombygning, og skal I have malet mange værelser, inklusive lofter? Frygt ej, vi malere, er på vej med malerspand og pensler fra Randers – så slipper I for at falde ned af malerstigen.

Hvorfor hyre en maler, i stedet for at male selv?

Vi har mange års erfaring, og derfor kan vi med garanti finde den bedste løsning, der passer til dit behov. Vi arbejder hurtigt og leverer et tilfredsstillende resultat, så du kan trygt overlade dit projekt til os. Vi har desuden erfaring i langt mere en ”bare” at male; Vil I have tapetseret jeres entré, er det bare at ringe til os. Er der tale om renovering eller vedligeholdelse, er det også noget vi kan klare. Vi kan praktisk talt klare alt fra maling under den store ombygning af privat bolig, til maling af institutionsbygninger, til skilte og havemøbler. Vi kender også vores maling, og ved hvilken type der passer præcis til dit behov. Derudover rådgiver vi også gerne i farvesammensætning, såfremt der skulle være behov for det.
Alt i alt er der derfor ingen grund til at vente med at ringe – vi dækker alle malerbehov i Randers, hvad enten det er stort eller småt.