Køb din nye iPhone hos TDC

den nyeste teknologi fra apple

den nye iphone 6s og 6s er de nyeste slag på stammen fra apple. du får her det nyeste nye inden for teknologi med en lynhurtig 64-bit a9 processor samt det revolutionerende 3d touch, der tilføjer en helt ny dimension til touch-skærmen. brug dit fingreaftryk til at låse telefonen op med touch-id, så kommer du lettere frem til den ønskede funktion, og du sparer tid! den flotte retina-skærm på 4.7 tommer gør det til en fornøjelse at surfe og se tegnefilm på farten, og med det nye kamera på 12 mp kan du fange de vigtigste øjeblvirkelig ikke i dit liv. frontkameraet er blevet opgraderet, så der nu er en fem mp sensor til de fedeste selfies og videochat på skype eller facetime.

iPhone

apples velkendte design med aluminium og pæne afrundede hjørner er ligeledes ikke til at tage fejl af, og røret fås nu både i både sølv, grå, guld og rødguld. alt efter hvor meget plads du skal behove, kan modellerne fås i 16, 6fire eller 128 gb.

køb iphone med et tdc-abonnement

du kan spare penge, hvis du vælger at købe din nye iphone med et abonnement hos tdc. her får du nemlig et tilskud til prisen, hvis du vælger et af de fleste tilmeldninger, som tdc kan tilbyde dig. du får fri tale, sms og mms samt masser af data på danmarks bedste netværk. så er du sikret en god link, lige vildt meget hvor du befinder dig i landet. med tdc play musik kan du streame musik fra allesammen dine yndlingskunstnere i høj kvalitet og hente sangene til din smartphone, så du kan høre musik offline på ferien eller flyveturen. tdc play film- & serier giver dig den bedste underholdning på farten, hvor du kan se alle dine yndlingsserier og video når du sidder i toget, bussen eller hjemmet.