Køb din nye iPhone hos TDC

den nyeste teknologi fra apple

den nye iphone 6s og 6s er de nyeste skud på stammen fra apple. du får her det nyeste nye inden for teknologi med en lynhurtig 64-bit a9 processor samt det revolutionerende 3d touch, der tilføjer en helt anderledes dimension til touch-skærmen. behov dit fingreaftryk til at låse mobilen op med touch-id, så kommer du lettere fremad til den ønskede funktion, og du sparer tid! den pæne retina-skærm på 4.7 tommer laver det til en fornøjelse at surfe og se videoer på farten, og med det nye kamera på 12 mp kan du fange de vigtigste øjeblslet ikke i dit liv. frontkameraet er blevet opgraderet, så der nu er en 5 mp sensor til de fedeste selfies og videochat på skype eller facetime.

iPhone

apples velkendte design med aluminium og pæne afrundede hjørner er ligeledes overhovedet ikke til at tage fejl af, og telefonen fås nu både i både sølv, grå, guld og rødguld. alt efter hvor så meget plads du skal bruge, kan modellerne fås i 16, 64 eller 128 gb.

køb iphone med et tdc-abonnement

du kan spare penge, hvis du vælger at købe din nye iphone med et abonnement hos tdc. her får du nemlig et tilskud til prisen, hvis du vælger et af de enormt mange tilmeldninger, som tdc kan tilbyde dig. du får fri råbe, sms og mms samt masser af data på danmarks skarpeste netværk. så er du sikret en god forbindelse, lige vildt meget hvor du befinder dig i landet. med tdc play musik kan du streame musik fra alle dine yndlingskunstnere i høj kvalitet og hente sangene til din smartphone, så du kan høre musik offline på ferien eller flyveturen. tdc play film- & serier giver dig den bedste underholdning på farten, hvor du kan se allesammen dine yndlingsserier og video når du sidder i toget, bussen eller boligen.